jueves, 23 de septiembre de 2010

L'intercanvi de l'INS Dr. Puigvert a Niedernhausen (Alemanya)


 Benvolguts/des alumnes!!

Benvinguts al bloc de l'alumnat que participa a l'intercanvi a Niedernhausen. Des del 27 de setembre al 3 d'octubre aquest és el vostre espai per penjar fotografies i explicar les vostres experiències durant el nostre viatge a Alemanya per a que les vostres families i companys de l'institut puguin  seguir les vostres vivències dia a dia i compartir aquesta experiència amb vosaltres. Un cop arribem a Alemanya, no oblideu de demanar col.laboració i ajuda als vostres partners ja que es tracta d'un treball d'equip!
Recordeu que cada entrada l'heu de publicar com a mínim en tres llengües: català, castellà i anglès i si voleu inclús en alemany!!

Bon viatge a tothom i bona estada!
Schöne Reise und guten Aufenthalt!



Bienvenidos alumnos/ alumnas!!
Bienvenidos al blog del alumnado que participa en el intercambio con Niedernhausen. Desde el 27 de septiembre al 3 de octurbre este es vuestro espacio para colgar fotografías y explicar vuestras experiencias durante nuestro viaje a Alemania para que vuestras familias y companeros del instituto puedan seguir vuestras vivencias día a día y compartir esta experiencia con vosotros.Una vez que lleguemos a Alemania, no os olvidéis de pedir colaboración y ayuda a vuestros "partners" ya que se trata de un trabajo de equipo.
Recordad que cada entrada la tenéis que publicar como mínimo en tres lenguas: catalán, castellano e inglés y, si queréis, incluso en alemán.


Feliz viaje a todos y feliz estancia!
Schöne Reise und guten Aufenthalt!